Veelgestelde vragen

Wij leveren enkel naar landen binnen de Europese Unie.

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ongebruikt en in originele en onbeschadigde verpakking. De kosten van het terugzenden zijn geheel voor eigen rekening. Je mag, na beoordeling, een terugbetaling verwachten binnen 7 dagen nadat je retourzending ontvangen is. Je vindt meer info over het retourneren onder klantenservice.

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW.

We willen dat je met plezier en veilig bij ons je winkelmand kunt vullen. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen en betaalproviders die qua beveiliging het meest actueel en vertrouwd zijn. Om je betaling veilig te verwerken maken wij gebruik van de diensten van provider Mollie.

Dit is gedaan voor een betere beveiliging. Je hoeft geen wachtwoord te onthouden of ergens op te slaan en ook wij hebben ze niet. Bovendien wordt de login link gestuurd naar je e-mailadres, dus alleen jij kan inloggen op jouw account.

Jazeker, je bent van harte welkom op de Bemmert 46A. We hebben daar nu een kleine showroom / afhaalpunt, maar er zijn plannen om in de loop van 2022 te verhuizen naar een andere, grotere locatie.

De voorraad wordt dagelijks regelmatig bijgewerkt en is vrij actueel. We hebben een selectie van ons productaanbod beschikbaar op locatie, maar een groot deel komt direct van onze leveranciers. Twijfel je over de beschikbaarheid van een product, neem dan even contact met ons op.

Een accu is aan slijtage onderhevig en de meeste problemen ontstaan door fouten bij het laden of het niet correct gebruiken van de accu. Let altijd goed op de aanwijzingen van de betreffende producent over hoe je accu correct te gebruiken.